COMUNA

We zijn de dieren, de straten en de stemmen van de stad.

Welkom in ons bouwwerk. Het is nog onder constructie, maar loop alvast rond. We bouwen iets van een plein (om er samen te scholen, onze stem te laten horen, te feesten), iets van een monument, trappen en misschien ook een toren. We weten nog niet of er ook een koningin is, of een nar of politie, maar als deze er zijn, dan zijn ze van iedereen. We bespreken waar we bang voor zijn en wat we anders willen. We weten nog niet helemaal zeker wie ‘we’ zijn, maar er is sowieso ruimte om te spelen en te delen. Kijk toe of doe mee. Veel plezier.

COMUNA is een samenwerkingsproject tussen Nederlandse en Argentijnse theatermakers over een gedeelde wereld en welke invloed we daarop (kunnen) hebben.

Voor dit project is ook samengewerkt met bewoners uit Amsterdam-Noord, voortkomend uit het wijkmakersproject van Over het IJ Festival in 2016.  Deze voorstelling was te zien op Over het IJ Festival 2018.

Concept/eindregie: Anouke de Groot. In samenwerking met/door Amparo Gonzalez Sola, Elsa May Averill, Nahuel Cano, Rianne Meboer, Pablo Fontdevila en Rosa Urban, Elize Kuiper, Martijn Nije, Yashar Yari, Alexandra van der Tol, Judith de Lange, Erol Tanbug, Heleen Hoogers, Junior Austin  en anderen.

Ontwerp installatie: Andrés Novo. Productie: Pauline Otten. Dramaturgisch advies: Arthur Kneepkens. Flyer: Martin Pignataro. Met dank aan de Theaterstraat, Oficina 33, El Cuarto, BECAR CULTURA- Ministerio de Cultura de la Nación. Argentina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s