JOLIE CUISINE

Een solo-diner-voorstelling van Suzanne Bakker

In december 2015 opent het pop-up restaurant Jolie Cuisine haar deuren aan het Zonneplein te Amsterdam. Tijdens het nuttigen van een viergangen maaltijd krijgen de bezoekers een bijzonder kijkje in het leven van culinair gastvrouw Suzanne Bakker. Op eigenzinnige wijze zet zij de Franse keuken op zijn kop en de etiquetteregels naar haar hand. Zij houdt er flink de wind onder bij haar keukenpersoneel en riskeert hiermee een binnenbrandje dat niet voor de gasten onopgemerkt kan blijven. Welkom bij Jolie Cuisine!

Wat is het? Een diner? Een voorstelling? Jolie Cuisine is beiden: eten met mes en vork en theater om je vingers bij af te likken.

Concept en spel: Suzanne Bakker Regie: Trudie Lute Regie-assistentie en PR: Efrem Stein

Chefkok en productieleider: Lowie Smink Souschef: Koen Jantzen Publiciteitsfoto: Jean van Lingen Grafisch ontwerp: Anna van Lingen Met dank aan: Arthur Kneepkens, Rianne Meboer, Kringloopwinkel De Lokatie, Mirjam Tervoort en alle donateurs

Geproduceerd door de Theaterstraat en Golden Palace.

mede mogelijk gemaakt door financiƫle ondersteuning van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en crowdfunding via Voordekunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s