Project B

De Impact van mijn aanwezigheid

Een swingende voorstelling over de Banne(lieue?) over stedelijke rebellen, avontuur- en gelukszoekers en het verlangen naar erkenning, waardering en macht.

Natuurlijk, er zijn wat dingen misgegaan. Als mensen iets als echt ervaren, zijn de gevolgen daarvan ook echt. Er waren ook misverstanden, excuses die niet werden uitgesproken, gekleurde blikken die niet werden bevraagd, er werd druk uitgeoefend en opgejaagd.  Maar wij wonen hier prima. En wij willen hier niet weg.

In Project B komen verschillende personen, zoals jongeren, andere bewoners en politie, aan het woord die elk hun versie van een verhaal vertellen over het leven in Amsterdam Noord en de Banne. Hoe kan ieder, jong en oud, zich op zijn plek en veilig voelen in deze gedeelde omgeving? En hoe kunnen we daarover met elkaar in gesprek?

Een voorstelling met muziek van Massih Hutak en Dirty Sprite Gang.

Regie Anouke de Groot, Tekst Roeland Hofman Performance Elsa May Averill (spel), Rianne Meboer (spel), Massih Hutak (muziek), Dirty Sprite Gang (muziek) muziek ondersteuning/ advies Abel Kroon Vormgeving Calle de Hoog Dramaturgie Arthur Kneepkens Productie Lisa Corsten Zakelijke leiding Pauline Otten Foto Karen van Dijk. Met dank aan De Theaterstraat

Deze voorstelling speelde in 2017 in de theaterzaal van de Rietwijker tijdens Over het IJ Festival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s